Kransdraken
Unika och handgjorda smycken exklusivt för dig som vill ha ett personligt smycke av hög kvalitet till fest och vardag.

Kransdraken arbetar efter filosofin att smycket och dess bärare ska komplettera varandra efter att smycket funnit sin bärare. Alla smycken är unika, stenar köps in i begränsat antal och Kransdraken garanterar att du är ensam om smycket såvida inget annat anges. Smycken tillverkas för hand av Kransdraken personligen av halvädelstenar och sterlingsilver, s.k. smyckessilver som är fritt från skadliga metaller och uppfyller EUs krav på "rent" silver.

Kransdrakens  exklusiva thaliasmycken hittar du hos hovdesignern Göran Alfredsson i butiken Thalia på Karlavägen 62 i Stockholm och kan endast köpas där. Smycken visas också upp på utställningar och på privata visningar för Kransdrakens stamkunder. Smycken görs även på beställning men Kransdraken förbehåller sig då rätten till den konstnärliga friheten och skapar fritt utifrån vissa önskemål. Smycken måttanpassas då efter provning för att sitta perfekt på bäraren. Även redan tillverkade smycken kan måttanpassas i begränsad omfattning.

Här i webshoppen kan du köpa smycken som inte är förbeställda. Du får också ett smakprov på redan sålda smycken.

Välkommen att uppleva exklusiva smycken i unik design!

Företaget Kransdraken är registrerat och har F-skattesedel. Kontakt med Irmeli Kransdraken Krans får du snabbast genom att mejla på irmeli.krans@gmail.com , märk brevet med "Kransdraken". 

Kransdraken finns även på twitter och instagram